Teslimat Yeri United Kingdom , USD

Müşteri Değerlendirmesi

4.82 üzerinden
Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (82) İnceleme
  • (12) Görüntü
  • (1) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(134)
    • 5 Yıldız(129)
    • 4 Yıldız(4)
    • 3 Yıldız(0)
    • 2 Yıldız(0)
    • 1 Yıldız(1)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-09-18 20:37:21

    produto chegou antes do combinado, porém a descrição do produto não é igual a do anúncio.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2020-07-10 07:05:24

    esc ok

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-04-04 01:44:37

    I actually ordered an ESC as shown in the picture. What I received has no label. There is no way to be sure what was actually sent. Is this really Red Brick 50A? Also I ordered an OPTO but what I got has a BEC. Now, I can't even rely on it because there's no information as to its capability.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    La mejor linea de ESC a un precio justo

    2016-11-19 09:01:24

    Para consumos grandes de energia donde el riesgo de incendio es alto los ESC Red Brick son una buena opcion, aceptan altos amperajes sin apenas calentarse gracias a sus disipadores, muy recomendable.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    Кирпичь он и в африке кирпичь.

    2018-02-17 15:45:02

    При заказе обратите внимание что этот регулятор не имеет на борту встроенного bec. Провода на двигатель короткие.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    perfect ESC

    2017-10-18 12:22:10

    Dany regulátor som zatazil odberom 50A ktorý zvládol bezproblémov. Za svoje peniaze som dostalnto čo som od daného regulatora očakával.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:

    2019-06-04 20:14:36

    o produto veio sem etiqueta da marca o que faz com que não possa ser determinada sua origem. mesmo sendo um produto chinês ele tem uma marca que deve ser respeitada. comprei red brick veio algo em um shrink cor de laranja.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    ESC 50А Red

    2017-10-08 11:16:02

    Качество соответствует описанию.

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    ESC

    2017-08-02 11:38:07

    Controller of decent quality with my brushless motor (stated 800W) is not even heated. Assembled at mega8l

    Yorumlar
    • Genel:
    • Fiyat:
    • Kalite:
    • Memnuniyet:
    The Brick!

    2018-01-31 23:41:22

    ...they're not as big as they look! these ESC's run nice and cool. The perfect size for a Tarot t960 running T- motor 501's

    Yorumlar
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

İlginizi çekebilir

Memnuniyet anketi

Uygulamayı İndir özel 10% indirim kuponunu kap