Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (182) İnceleme
  • (32) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(182)
    • 5 Yıldız(144)
    • 4 Yıldız(8)
    • 3 Yıldız(7)
    • 2 Yıldız(6)
    • 1 Yıldız(17)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 10/05/2022

    Produto chegou tudo certinho. Porém um detalhe que me atentei é que não veio com uma película de proteção no sensores traseiro, o que deixou o mesmo arranhado. acredito que poderia ter vindo com uma película para proteger. Já na questão do carregamentos achei muito legal, pois vem com uma base de encaixe, o que facilita para que não saia ou até mesmo evite mal contato, fazendo com que o mesmo não carregar direito e fique mais protegido. No geral o relógio é bem bonito, possui bastante funções, porém senti falta de uma opção para mudar o papel de parede. No mais o produto é muito bom!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 22/05/2022

    Saat gayet güzel ve şık. Menü akılı hızlı. Tam şarj kaç gün gidiyor denemedim. Ama uzun gideceğini düşünüyorum, ekran sürekli açık olmadığı için şarjı uzun gidecektir. Ekran gündüz güneşte iyi görünüyor. Saat üstünden telefonda arama yapabiliyorsunuz. Spor modları, kalp ritmi, adım sayar, hesap makinesi... gibi çok fazla fonksiyonu var. Tek kusur diyebileceğim şarj kablosu kısa, daha uzun olabilirdi. Saatin ölçüleri gayet iyi. Kargo çok hızlı bir haftada geldi. T

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 14/04/2022

    arrivato dopo due settimane come previsto! il prodotto era imballato veramente molto bene!scaricato app come da istruzioni nessun problema funziona perfettamente soddisfattisaino e contentissimo!!! grazie Banggood

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 28/06/2022

    I miss that Gmail doesn't have a notification option. I think that would be one of the basics. Anyway, it's excellent. Arrived soon, in precise packaging.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 16/06/2022

    Ο χρόνος θα δείξει . Αμφίβολες μετρήσεις για την ώρα . Πολύ όμορφο με καλή οθόνη . Θα επανέλθω μόλις το τσεκαρω σχετικά με τις μετρήσεις. Το βρήκα στα 23€

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 29/03/2022

    The watch arrived quickly and in great shape. I was only surprised that the color presented on the product webpage is different than the one I received. I ordered the "gold" version which has a black strap on the website, but I received a version like the "silver" shown on the website - with a pink strap. The case of the watch is gold, but I expected the strap to be black! Is it possible to buy an additional black strap for this watch? In addition, I tried to load the watch face with the image of the "electricity meter" (which I liked and was the reason for choosing this model). Unfortunately, there is no such image in the library. Can you replenish this resource?

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 19/07/2022

    gostei do estilo bem confortável, tem algumas funções, contador de passos batimentos cardíacos etc, o tempo de carga até que é rápido e a bateria dura muito...

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/05/2022

    Die Uhr kam früher also erwartet und gut verpackt. Sie ist wie beschrieben und macht am Handgelenk richtig was her. Bin mega zufrieden mit der Uhr. Alles bestens gelaufen. Kann sie nur weiter empfehlen. Vielen lieben Dank.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/05/2022

    καλή ποιότητα εύκολο μενού, μόνο αρνητικό δεν έχει ελληνικά,στην εφαρμογή υπάρχει

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 13/04/2022

    Bell'orologio, funzioni interessanti. però lo avevo comprato per il display tipo contatore reclamizzato nel post di vendita che non ho trovato nelle opzioni della applicazione. molto apprezzato il tracking della spedizione e il servizio assistenza bangood.

    Yorumlar (2)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$52.99
    • US$35.99
    • US$45.99
    • US$68.99
    • US$29.99
    • US$29.99
    • US$42.99
    • US$25.99
    • US$15.99