Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (142) İnceleme
  • (25) Görüntü
  • (3) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(142)
    • 5 Yıldız(127)
    • 4 Yıldız(6)
    • 3 Yıldız(3)
    • 2 Yıldız(1)
    • 1 Yıldız(5)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 08/11/2021

    Das RC Car ist klein aber fein. Es macht sehr viel Spass damit zu fahren ob drinnen oder draußen. Man kann damit sehr gut driften und es ist sehr robust. Der Brushless Motor hat sehr fiel Power für die große und die Beschleunigung ist auch sehr gut, das Handling ist auch gut nur müsste ich die Servo etwas besser einstellen. Ich würde das RC Car auf jeden Fall wieder kaufen.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 20/03/2022

    nice drift car with possibility to upgrade. Quick delivery within one week from CR. will upgrade it with oil filled shocks next to eliminate the bouncing of the friction shocks. Only have concrete or asphalt pavings available where the rubber tires are better suited. Experimenting with steering range and ESP is necessary to get the best drift results.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 11/10/2021

    great value and highly recommend this for the mini rc crawler. great upgrade, and fast delivery. as you can see I have both brushed and brushless versions, great drifting cars for the money

    Yorumlar (3)
    Orjinali göster
  • 17/02/2022

    Ürün elime Geldi teslimat hizliydi Türkiye Aras kargo dagitim yapmis ancak ne yazikki baski uygulamislar pakete ve cap te yamulma var musteri temsilcisi ile gorusup cap talep edecegim onun disinda da sorunu gorünmüyor ev icerisinde drif ozelligini halida da kullanabilirsiniz ev disinda sokakta kullanmanizi tavsiye etmem alti plastik ne yazikki ben üst paket aldim fircasiz motor aliyorsaniz fircasiz motor alin uzun ömürlu olur saygilarimla.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 19/09/2021

    Molto bella motore potente ottima per Drift e set ruote Drift in confezione dotata di ESP stabilizzatore luci come da foto allegate motore Brushless per il prezzo direi da prendere

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 26/04/2022

    le moteur manque de puissance sur surface graviers en pneus rallye pignon moteur trop grand où autre pb .. batterie faible en puissance, moteur déffectueux où défaut d'ébavurage des pièces de transmission ?

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 20/02/2022

    I do love it are used to be gas/nitro fan not any more . I do like the power and the handling of the electric motor I’ll definitely be upgrading soon highly suggest

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/01/2022

    De los mejores RC, el motor brushless es tremendo y funciona de maravilla. Lo que me encanta es que hay repuestos para cualquier pieza por internet y ahora estoy a ver si le pongo las partes débiles metalicas y perfecto! Conducción muy buena y una pasada

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 21/12/2021

    the best rc drift car in the 1:16 class wow. Very powerful with 2 battery for under USD 140

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 06/09/2021

    tolles Auto und sehr coole Optik. Kann ich nur empfehlen

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$118.99
    • US$27.99
    • US$108.99
    • US$132.99
    • US$51.99
    • US$103.99
    • US$90.99
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$79.99