Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (297) İnceleme
  • (44) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(297)
    • 5 Yıldız(273)
    • 4 Yıldız(20)
    • 3 Yıldız(2)
    • 2 Yıldız(2)
    • 1 Yıldız(0)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 18/12/2018

    Son batería bastante potentes y se adaptan muy bien a mi drone las recomiendo sin lugar a duda 🚀🚀🚀🚀 They are quite powerful battery and adapt very well to my drone I recommend them without a doubt 🚀🚀🚀🚀

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/12/2018

    Nice LiPo Packs! Got them well packed and quick delivered to germany. no custom problems with priority mail service. thank you!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 18/04/2019

    good value battery

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/01/2021

    Just came in. After 5 weeks obviously with all these problematic covid19 restrictions in place (and new years break in) it is reasonable time for delivery. quality seems good and only thing I am surprised that for exactly the same lipos weight difference is as much as 30g. which is kind of weird to be honest. I hope they will charge well.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/12/2020

    Espetacular de bateria XT60 veio muito bem embalado agora só falta por a carga e voar e que venha bom tempo YouTube Porto4ever Filipe

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/02/2019

    Ainda não voei mas chegou bem balanceada parecendo de boa qualidade.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 12/03/2019

    Ik denk dat ik geluk heb met de 1.5... de 2 batterijen van 1.3 waren beiden slecht en verschilde de cellen qua voltage teveel met elkaar om op te kunnen laden.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/06/2021

    Нормальная батарейка для не очень мощного квада. Брал для зубочистки - 70С мне хватило. Пришла заряженная на 15,7 В., как и положено. Ячейки заряжаются равномерно, только одна не дотянула до 4,2 В., но надеюсь, после нескольких циклов зарядки, восстановится. Пришлось перепаять разъем ХТ60 на ХТ30, но это мелочи.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 29/01/2021

    Доставка почти месяц аккумы нормальные особенно цена вкусная

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 17/11/2020

    very good battery

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$23.99
    • US$125.99
    • US$26.99
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$99.99
    • US$9.99
    • US$62.99
    • US$119.99
    • US$20.99
    • US$8.99
    • US$5.99
    • US$23.99
    • US$26.99
    • US$10.99
    • US$24.99
    • US$759.99