Müşteri Değerlendirmesi

Bir Değerlendirme Yaz
  • Toplam (705) İnceleme
  • (86) Görüntü
  • (0) Video
  • Tüm Yıldızlar
    • Tüm Yıldızlar(705)
    • 5 Yıldız(618)
    • 4 Yıldız(51)
    • 3 Yıldız(10)
    • 2 Yıldız(7)
    • 1 Yıldız(19)
Göre sırala:
En İyi İnceleme
  • En İyi İnceleme
  • En Yararlı
  • En Son
Yalnızca ülkenizden yorumlar (Turkey)
|
Orjinali göster

İncelemenin bir kısmı otomatik olarak çevrildi.

  • 09/07/2022

    Το μίνι πριόνι ήρθε στην Ελλάδα πάρα πολύ γρήγορα, σε μια πολύ καλή συσκευασία με αφροδες υλικό σε τέλεια κατάσταση. Η συναρμολογιση έγινε πάρα πολύ εύκολα με εργαλεία που υπήρχαν στη συσκευασία. Το εγχειρίδιο είναι στα αγγλικά και με εικόνες. Η μπαταρία είναι 1500 mAh και χρειάστηκε σχεδόν 2 ωρες για να φορτίσει. Το μοτέρ είναι brushless , δοκιμάστηκε σε μικρά κλαδιά με μέτρια διάρκεια λειτουργίας. Σίγουρα θα χρειαστείτε δεύτερη μπαταρία αλλά μπορείτε να χρεισιμοποιεισετε και μπαταρίες makita. Είναι μια καλή αγορά δεδομένης της τιμής αγοράς. Λίγο προσοχή στην τανυση της αλυσίδας, μετά από κάποια ώρα χρήσης χρειάζεται σφίξιμο.

    Yorumlar (12)
    Orjinali göster
  • 17/04/2022

    Il prodotto è arrivato intatto, completo, funzionante e nei tempi previsti. Questo prodotto ha una potenza adeguata per medie potature, fino a diametri di 15 cm dopodiché si avverte la mancanza della lubrificazione della catena. Il sistema di fissaggio della barra tende ad allentare la presa con i tagli più gravosi.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 19/01/2023

    Ήρθε απίστευτα γρήγορα, (10/1/23 παραλαβή 19/1/23).. Για να μην κουράζω... ότι γράφουν παρακάτω ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!! Το δοκίμασα άμεσα με ότι είχα στο σπίτι, τα έκοψε άψογα, σαν βούτυρο!! Η δοκιμή κράτησε 1,30 ώρα, χωρίς να με αφήσει η μπαταρία.. Όμως χωρίς λάδι, δεν προχώρησα σε μεγαλύτερη διάμετρο κορμού.. (θα επανέλθω)! Με μία αλυσίδα, με διαφορετικό δόντι, σίγουρα θα μπορούσε κόψει και κορμούς, όπως τής φώτο!!

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 19/06/2022

    Battery Chainsaw with 8" blade .As with my Banggood Battery Grinder-polisher I did not buy any batteries because I bought 2 for my Banggood Battery Air gun.So I put the batteries in the pics just to show because it comes with No battery-1 Battery or 2 batteries.I first tested the Chainsaw on nothing,just let it run for a while.I was expecting it to get hot quickly,but no,it got warm tho obviously I've only tried it cutting a small tree in my garden (about 2" in diameter and 5feet high, no problem at all.Mine will be used on small trees and hedges,I know it will cut small logs up no problem. Once again thanks Banggood 5*

    Yorumlar (4)
    Orjinali göster
  • 12/10/2022

    E' arrivato senza batteria e carica batteria. Ho aperto un reclamo, mi hanno detto che avrebbero risposto in 24 ore ma sono passati 4 giorni senza risposta.

    Yorumlar (1)
    Orjinali göster
  • 30/06/2023

    Perfect!

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/04/2024

    Electric Chainsaw delivered last week in perfect condition, very well packed, nothing has damaged, already assembled and tested and everything works perfect, really helpful tool, I can only recommend, A++++++

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 24/05/2023

    do ruky pasuje paradne. nieje ťažká. pili dobre, uvidíme za nejaký čas. prišla z CZ skladu na Slovensko na 3den.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 07/02/2023

    1 hét alatt megkaptam. Könnyű volt összeszerelni. Jól vág, mindkét akku működik.

    Yorumlar
    Orjinali göster
  • 15/03/2024

    odporúčam, je to vynikajúci pomocník v záhrade,bez problémov prepíli 10cm hrubý konár, chýba mazanie reťaze, občas ju treba premazať olejom buď v spreji alebo olejničkou, rýchle doručenie kuriérom do 5 dní z Česka

    Yorumlar
    Orjinali göster
Show:

    Toplam 0 sayfaları

    Sayfaya git

    Git

    İlginizi çekebilir

    recommendation for you
    • US$19.67
    • US$5.94
    • US$129.99
    • US$41.13
    • US$33.99
    • US$19.99
    • US$26.99
    • US$69.99
    • US$98.99
    • US$22.13
    • US$113.15
    • US$47.99
    • US$39.99
    • US$15.98
    • US$8.60
    • US$23.85
    • US$14.29
    • US$39.99